Søk

Kategori:

Fagfornyelsen i kroppsøving – seminar og webinar

Det gjennomføres både seminar og webinar med tema fagfornyelsen i kroppsøving. Her finner du lenker til opptak etterhvert som de avholdes.

Det gjennomføres både seminar og webinar med tema fagfornyelsen i kroppsøving. Under finner du lenker til opptak etterhvert som de avholdes. Om du kjenner til andre seminar/webinar der det er gjort tilgjengelige opptak så gi gjerne beskjed så kan lenken legges til i lista under.

Webinar: Fagfornyinga i kroppsøving. 29.januar 2021 arrangerte Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet ved Høgskulen på Vestlandet og Idrettscampus Bergen. Dette var en blanding av diskusjoner mellom tilhørere og innlegg fra bl.a. Petter Erik Leirhaug og Jakob Gyring, og en sofaprat (ledet av Martin Kvalø, kroppsøvingslærar ved Amalie Skram Videregående skole) mellom stipendiat Ann Kristin Nilsen, kroppsøvingslærer ved Rådalslien skole Jakob Gyring, kroppsøvingslærer ved Bergen Katerdralskole Henrik Hysing-Dahl og rektor Harald Borge ved Christi Krybbe skole.

11.januar 2021 arrangerte forskergruppa «Læring, kroppsøving og friluftsliv» ved HVL webinaret “med blikk for læring”. Innleggene kan du se på deres Youtube-kanal her.

Fagfornyelsen og kroppsøvingsfaget. Dette var en halvdagskonferanse for kroppsøvingsfaget den 21. november 2020 i samarbeid med Idrettscampus Bergen, ved Høgskulen på vestlandet. Tema for konferansen var: Ny læreplan, vurdering og deltakelse i kroppsøving. Petter Erik Leirhaug (HVL) presenterte vurdering i et historisk, nåværende og fremtidig perspektiv og Ann-Kristin Nilsen (HVL) presenterte underveisvurdering i lys av fagfornyelsen. Under sofapraten som fulgte, diskuterte Jakob Gyring, Paul Joachim Thorsen og Martin Kvalø temaet: “Jeg kan ikke være med i gymtimen” ledet av Robert Brankovic. Konferansen avlsuttet med parallellsesjoner ledet av Jon Sundan, Jakob Gyring og Merete Skadal.

Del i sosiale medier!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Legg igjen en kommentar

Personvernerklæring

Vi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på siden.