Søk

Kategori:

37: Skal skolen delta på Tinestafetten?

Flere har tatt kontakt og etterspurt en episide der det reflekteres over Tinestafetten. I denne episoden settes noen perspektiver opp mot hverandre med utgangspunkt i denne aktiviteten. Dette må ikke sees på som ren kritikk av arrangementet, eller som en fasit på om skolen skal delta eller ikke. Denne episoden ønsker jeg skal være et utganspunkt for refleksjon slik at du som kroppsøvingslærer kan få støtte i din og skolens avgjørelse på deltakelse eller ikke.

Flere har tatt kontakt og etterspurt en episode der det reflekteres over Tinestafetten. I denne episoden settes noen perspektiver opp mot hverandre med utgangspunkt i denne aktiviteten. Dette må ikke sees på som ren kritikk av arrangementet, eller som en fasit på om skolen skal delta eller ikke. Denne episoden ønsker jeg skal være et utganspunkt for refleksjon slik at du som kroppsøvingslærer kan få støtte i din og skolens avgjørelse på deltakelse eller ikke.

Jeg oppfordrer til å høre episoden først så tar dere en diskusjon i kollegiet. Kom gjerne med en kommentarer til episoden.

Hør på en annen plattform

Refleksjonsspørsmål:
1. Hva synes mine elever om Tinestafetten?
2. Hva tenker jeg og mine kolleger om tiden som går med til Tinestafetten?
3. Hvordan kunne denne tiden blitt brukt annerledes?

Del i sosiale medier!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Legg igjen en kommentar

Personvernerklæring

Vi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på siden.