Søk

Kategori:

36: Elever på VG1 sine tanker om kroppsøving

I denne episoden snakker jeg med to elever på VG1 om faget kroppsøving. Jeg tok med meg en mikrofon og ikke noe manus. Jeg ville høre hva elevene hadde for tanker om faget, og så fikk samtalen ta den veien den ville.

I denne episoden snakker jeg med to elever på VG1 om faget kroppsøving. Jeg tok med meg en mikrofon og ikke noe manus. Jeg ville høre hva elevene hadde for tanker om faget, og så fikk samtalen ta den veien den ville.

Jeg oppfordrer til å høre episoden først så tar dere en diskusjon i kollegiet. Kom gjerne med en kommentarer til episoden.

Hør på en annen plattform

Refleksjonsspørsmål:
1. Hva synes mine elever om kroppsøving?
2. Hva tenker jeg om lærerrollen i kroppsøving?
3. Hvordan ønsker jeg elevene skal oppfatte meg og min undervisning?

Del i sosiale medier!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Legg igjen en kommentar

Personvernerklæring

Vi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på siden.