Søk

Kategori:

21: Alternative undervisningsmetoder i kroppsøving

I denne episoden snakker vi om alternative undervisningmetoder i kroppsøving. Hva er samarbeidslæring, og hvilken kobling kan det ha til omvendt undervisning? Er du klart for å prøve noe nytt i kroppsøving så må du få med deg denne episoden!

I denne episoden snakker jeg med Lars Bjørke, førsteamanuensis ved Høgskolen i Innlandet, om alternative undervisningmetoder i kroppsøving. Hva er samarbeidslæring, og hvilken kobling kan det ha til omvendt undervisning? Er du klart for å prøve noe nytt i kroppsøving så må du få med deg denne episoden!

Vil du vite mer om samarbeidslæring så les innlegget til Lars på ‘Kroppsøvingsbloggen’, og se filmene til Ashley Casey på YouTube.

Jeg vil oppfordre til diskusjon mellom kroppsøvingslærere omkring spørsmålene du finner under. Skriv gjerne inn en kommentar også. God høring!

Hør på en annen plattform

Refleksjonsspørsmål:
1. Hva er alternative undervisningmetoder eller -former for meg?
2. Hvilke tanker har jeg om å ‘prøve noe nytt’?
3. Hva tror jeg elevene har av utbytte ved at jeg endrer noe på min undervisningsmetode eller form?
4. Hvilken støtte trenger jeg for å gjøre slike endringer?

Del i sosiale medier!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Legg igjen en kommentar

Personvernerklæring

Vi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på siden.