Søk

Kategori:

19: ETA og CBD? Alternative didaktiske tilnærminger i kroppsøving.

Er du nysgjerrig på hva non-lineær pedagogikk er, og hva som egentlig ligger i de didaktiske begrepene Ecological Task Analysis (ETA) og Constraintsbasert didaktikk (CBD)? Hør denne episoden med Jan Morten Loftesnes fra Høgskulen på Vestlandet.

I denne episoden snakker jeg med Jan Morten Loftesnes, førstelektor ved Høgskulen på Vestlandet, om noen alternative pedagogiske tilnærminger i kroppsøving. Er du nysgjerrig på hva non-lineær pedagogikk er, og hva som egentlig ligger i de didaktiske begrepene Ecological Task Analysis (ETA) og Constraintsbasert didaktikk (CBD)? Hør denne episoden!

Jeg vil oppfordre til diskusjon mellom kroppsøvingslærere omkring spørsmålene du finner under. Skriv gjerne inn en kommentar også. God høring!

Hør på en annen plattform

Refleksjonsspørsmål:
1. Hvilke deler av min undervisning i dag kjenner jeg igjen når jeg tenker tilbake på det jeg hørte i denne episoden?
2. Hvilke aspekter med min undervisning kan jeg endre på for å falle mer inn i den tankegangen det snakkes om?
3. Hvordan kan jeg i større grad både finne og videreutvikle elevenes utgangspunkt?

Del i sosiale medier!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Legg igjen en kommentar

Personvernerklæring

Vi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på siden.