Søk

Kategori:

03: Artikkelklubben 2, skjuleteknikker i kroppsøving

Skjuleteknikker i kroppsøving. Hva er nå det, og hvordan forebygge slik adferd?

Idar Lyngstad publiserte i 2018 et kapittel som het “Hiding Techniques in Physical Education – Categories, Causes Underlying and Pedagogy”. Dette handler om elever som på en eller annen måte prøver å slippe unna, gjemme seg eller “gå under radaren” på grunn av ulike problemer som oppstår når mennesket møter kroppsøving. Du har kanskje hørt begrepet “ribbeveggsløper”?

Les artikkelen først og hør episoden etterpå. Så oppfordrer jeg til diskusjon i kollegiet og gjerne sleng inn kommentarer under her.

Hør på en annen plattform

Refleksjonsspørsmål:
1. Hvordan kjenner jeg meg igjen i mitt virke etter å ha hørt denne podcasten?
2. Hvordan tror jeg elevene ønsker at jeg skal oppføre meg når de benytter seg av skjuleteknikker?
3. Hvordan kan man som lærer gjøre for å snu en trend hos en elev der skjuleteknikker ofte blir brukt?

Del i sosiale medier!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Legg igjen en kommentar

Personvernerklæring

Vi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på siden.